Sunday, June 19, 2011

YOU ARE AMAZING DAD, JUST THE WAY YOU ARE.... HAPPY FATHER'S DAY

Time mother's day ari tu, piweet ada tlis satu entri, Mak, cek saayanggg mak..So sempena Father' s Day ni piweet pun nk buat tuk ayah piweet...hehehe



Ni la ayah piweet, Mansor Mutulili b. Nayan. Seorang yang sangat cool, penyabar, kuat berjalan (makan angin),  dan senang nak mintak duit kalau nak banding ngan mak....hahahaha

Kalau tngok kat nama ayah piweet memang exclusive kan, 1 dalam sejuta tu. Sampai skrang xpenah lagi jumpa nama yg sama ngan ayah piweet...hehe. Lagi satu benda yang sangat menarik pasal nama ni, masa piweet isi borang utk smbung blajar lepas SPM, semua yg piweet mntak semua dapat. Sama jugak dengan kakak piweet. Ini mungkin rezeki dan jugak sebab nama ayah kami yg sempoi...hehehe

Bab yang pasal kuat berjalan tu pulak, ayah piweet ni jenis yg suka berjalan rumah adik beradik dia. Dia memang ingat saudara-dara dia. Kalau ada masa lapang mesti dia ajak pi jlan2 rumah saudara2 dia. Sebab tu ramai saudara2 dia yg sayang kt dia. Kena contohi ni...hehe

Ayah cek sayang sangat kt ayah. Cek harap cek dapat balas jasa ayah n mak suatu hari nati. Cek berdoa semoga ayah sihat slalu, dimurahkan rezeki yg halal, diberkhati sllu dan bahagia dunia akhirat.

4 comments:

Bui Idzra Ryn said... [Reply]

ok..bgs2..hehe..barulah senang hati nk bagi komen..

Onitsuka_hana said... [Reply]

bagus2

Piweet said... [Reply]

hehehe....anw thanks ya BUI for the great tips

apa yg bagus hana???hehe

Onitsuka_hana said... [Reply]

yela disebabkan nama lain dari yang lain, pa2 ja mesti dapat..hehe