Thursday, October 6, 2011

JOM KE CAMERON HIGHLAND


Sebenarnya esok Piweet da beli tiket nak ke KL. Nak pegi rumah abang n nak pegi jumpa sepupu kt UITM Shah Alam. 
Tapi class Piweet pulak buat trip nk ke Cameron. Serba salah jugak, nak ikut yg mana ni. Tiket ke KL tu tiket flight pegi balik plak tu. Kalau pegi KL maksudnya xbleh la nak jalan2 ngan classmates. Cameron ni merupakan trip untuk semester ni. Rugi la kalau x join.... Ermmmm susah jugak nk buat keputusan ni...:(

Meleleh air liur tengok strawberry ni...hehe

Ermm pikir punya pikir, rasanya Piweet pilih ke Cameron lah. Nak gi beli fresh strawberry (mcm kt tempat xda...huhu). Bila lagi kan nk jalan2 dengan kawan2. Time2 mcm ni la nak enjoy ramai2.
Dah hbes study nanti susah da nk kumpul ramai2 mcm ni.
 So, rasanya ni pilihan yg tepat kot...hehehe
Cameron i'm coming!!!=)






16 comments:

PeRmAtA bIrU said... [Reply]

nanti saya pon nak g cameron gak.. x sabr nya..:)

Cik Diana said... [Reply]

wah! best.. nnty hataq cni cket.. keh3x

Bui Junaidi said... [Reply]

beli utk bui sekali stroberi tu yer..pastu poskan ke kuching..hehe

esa said... [Reply]

jom tengok kami di cameron highland

http://terajubintang7.blogspot.com/2010/08/cameron-highland-2nd-time.html

Ana Farhana said... [Reply]

waaa... ssh nye nk buat plhm. pk pk jgn x pk. hihi.

tq sggh blog ana eh :)

Piweet said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Piweet said... [Reply]

hai semua....piweet baru saja blik dr Cameron ni...hehehe...best sngt gi cameron kli ni maybe sb rmai2 kot=)

Piweet said... [Reply]

@permata biru: hehehe...best2, kalau nk beli brg2 beli kt Kea Farm...kt situ pling murah antr tempat lain...hehehe

Piweet said... [Reply]

@ cik diana: Bleh2, nati jmpa kt M4...hihi

Piweet said... [Reply]

@Bui: Hahaha...pos stowberi tp smpi jem kt kuching (sb da lembik hbes)...hahahaha

Piweet said... [Reply]

@Esa : ohw ok....nati tngok sini plak k...gmbr on progress nk upload...hehehe

Piweet said... [Reply]

@ana : ermmm tula...tarikh sama...klau ikutkan 2 2 tempat nk pegi...hehehe

Ezad Skytech said... [Reply]

strawberi ni kalau makan fresh2 mmg sedap..:D

Piweet said... [Reply]

betol2....klau simpan bnyak ari da xsedap da...da jd lembik

Onitsuka_hana said... [Reply]

da lg x strowbery? nak skit.. hna xpernah jejak lg kat cameron..sedihnya

Piweet said... [Reply]

yaka...stowbery da hbes la cikgu hana, xckp awal2 nak...hehehe
...ala ksiannya kt cikgu hana, ajak la si sopik tu dia sllu g sana...hehe