Monday, February 28, 2011

SATU UNTUK FEBRUARI

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Hari ni merupakan hari terakhir untuk bulan Feb dan hari ni juga menunjukkan bahawa sudah hampir dua bulan piweet x uptade blog ni. Terlalu banyak masalah yang menyebabkan piweet x sempat nak update. Tau-tau je esok, Mac akan menjengok kita. Begitu cepatkan masa berlalu. Hurmmm entri kali ni pon, piweet xtau nak kongsi pasal apa. Piweet buat entri ni sebab xnak terlepas entri untuk bulan Feb. Tak kisah la walaupun hanya ada 1 entri untuk bulan ni....hehehehe....OK la da alang-alang  ni, piweet nak kongsi 1 video menarik ngan korang. Jeng3x video apa ye???Kalau nak taw jom ramai-ramai kita tonton video ni.

video

Harap anda terhibur dengan video ni. Hebat giler kan kumpulan ni menari. Memang patut pon kumpulan ni menang Britain's Got Talent 2009.


DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY
MEMANG TERBAIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK