Monday, April 30, 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger

Sudah lama Piweet tak join mana-mana segmen sebab sekarang ni Piweet sangat sibuk. Hari ini terasa nak join satu segmen anjuran Miss Z Berceloteh....hehehe.. Jom semua join segmen ni...Dengan join segmen macam ni la kita dapat tambah follower dan rakan2 blogger.... Tunggu apa lagi, jom la joinnnnn=)

KLIK GAMBAR KALAU NAK JOIN

Mangsa diTag:

13 comments:

Onitsuka_hana said... [Reply]

join2

Piweet said... [Reply]

@Onitsuka_hana
Bereh Cg Hana=)

MISS Z BERCELOTEH said... [Reply]

TQ sbb join segmen miss z.,jom kenal dgn blogger lain lak

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Fara Chew said... [Reply]

dtg dr segmen yg sama.. dah follow u.. follow me back ..

selamat kenalan =)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said... [Reply]

salam perkenalan
cik eyla dr segmen miss z

jemput ke blog yer

http://diaryyeyla.blogspot.com/

Amalina said... [Reply]

ama singgah dari segmen yg sama .. alang alang tu singgah sini dan follow sekali :)
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/05/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Pecinta pink^^ said... [Reply]

Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..salam knalan ye,,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

Pecinta pink^^ said... [Reply]

Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..salam knalan ye,,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

Nur Ayeen said... [Reply]

done follow singgah dari segmen yang same

Hanis Syazana said... [Reply]

Done followw. singgah dari segmen yang samaaa !!

Mrs.BuduBilis said... [Reply]

salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Nurul Alyaa said... [Reply]

singgah sini dan follow laju2. :)

jemputlah singgah blog.
http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-angkat-tangan-header-dan-edit.html

Nur-Azam Shahdan said... [Reply]

salam :) dtg dari segmen yang sama, jemput jengah blog saya ya

latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html