Monday, October 3, 2011

JOM TAMBAH TRAFIK BLOG!

Kali ni nak masuk segmen anjuran drpd Blogger Salwa Ismail plak. Sebenarnya join, sertai, masuk segmen yg blogger2 lain buat ni dpat bantu untuk naikkan trafik blog kita, lagi2 blog yg sekerdil blog Piweet ni....hehehe...Serius tak tipu=)huhu

Kalau korg da percaya. Jom ramai2 masuk segmen ni:
Yg lagi power, lagi best kan....blogger Salwa ni akan sediakan saguhati kpd blogger yg sumbgkan trafik terbanyak untuk blog dia..mmg lagi best kan...hehehe...Tunggu apa lg, jom la join sekaki...=)

17 comments:

Bui Junaidi said... [Reply]

salam cikgu..hehe
bui dh masukkan link blog piweet dlm bloglist bui kat sini

http://bloglistiniblogbui.blogspot.com/

bui akan sll jenguk blog ni,so dun worri ea..*_*

Piweet said... [Reply]

wsalam....ok bui thanks ya=)

salwaismail said... [Reply]

thanks sudi join :)

Piweet said... [Reply]

@salwa: sm2...sllu la snggh sini k=)

eyryn said... [Reply]

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :) nice blog !
btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

Piweet said... [Reply]

salam perkenalan eyryn....thanks k=)

wanie wonek said... [Reply]

hye fren. saya datang dari segmen yang sama jugak. jenjalan kat sini tengok apa yang patot. yg penting sudah follow awak. jom g blog saya pulak k :)

http://waniewonek.blogspot.com

IntaNBerliaN said... [Reply]

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

shy princessha said... [Reply]

as salam...
dtg dr segmen yg sama...
follow sini ye...=)

c genk bah ne said... [Reply]

Genk singgah sini..
Dari segmen yang sama ^^
Tambah trafik dan kenalan awak..
Jemputlah datang blog genk ^^

JOM TAMBAH TRAFIK BLOG GENK PULA

Piweet said... [Reply]

@wanie...thanks ya...salam perkenalan...sllu la singgh sini=)

Piweet said... [Reply]

@intanberlian: thanks ya...salam perkenalan...sllu la singgh sini=)

Piweet said... [Reply]

@shy princessha: thanks ya...salam perkenalan...sllu la singgh sini=)

Piweet said... [Reply]

@genk: thanks ya...salam perkenalan...sllu la singgh sini=)...ok nk join jgak la...hehehe

MissCt a.k.a MuqDeq said... [Reply]

Dtg terjah sini dr segmen same n sudah foll0w jugak.. :)

Piweet said... [Reply]

@missCt: thanks ya...akan follow awk jgak...sllu la dtg sini=)

NasZ said... [Reply]

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com