Tuesday, May 10, 2011

Apesal.com Jana trafik blog Kongsi entri anda

Mahukan traffik yang tinggi dalam blog anda?...
selain daripada membina entri untuk diri, rakan terdekat dan saper2 jer,
elok lah ke Apesal.com
Mudah...anda hanya perlu daftar, kemudian tunggu sehingga site anda di'approve' oleh pihak Apesal.com 
Apabila dah selesai sesi approve melalui email, anda boleh post entri anda dalam web berkenaan
tunggu sehingga post2 anda di'approve' sekali lagi. Kemudian, post anda akan di'link' ke dalam setiap blog orang lain..





mau baca pasal Apesal.com ini berfungsi?
CLICK HERE ---> Apesal info



Ok selamat beramal. Anda pasti akan merasa perbezaannya....=)]

2 comments:

mursyid diey said... [Reply]

oittt...mcm knal jer semua nih...haprak....dush3... grrrrrrrrrrrr.....huh!!

Piweet said... [Reply]

hahaha.....kan aku da mintak izin....toink2