Monday, May 9, 2011

Bloggeroid- makes blogers life easier

Bloggeroid....hehe...kali ni saya buat entri guna nsettt...cnaggih x?skarang da ada mcm2 teknologi yg bleh bantu kita smpikan mklumat dengan mudah dan pantas kpd orang lain. Sbgai contoh dengan guna software dr android ni... Sblm ni da guna macam2 software blogers. Da penah guna blogway n bloger tapi blogerdroid adlah software terbaik. Mudah nk guna, nk post, nk save dlm draft n x mudah heng....huhu

Ni lambang icon bloggeroid

Tapi masih ada kelemahan la kalau juga hanphone kan. Tak bleh nak taip laju2, nak upload gmbar n video xleh. Tapi benda tu juma sampingan ja. yang penting kita bleh post entri dah la kan. Nanti ada masa kita edit balik guna laptop....huhu

Kpd siapa2 yg guna android bleh la try software ni. Download ja kt android market. Senang kan dan yg pling pnting free...haha..ok la slmat bramal

posted from Bloggeroid

2 comments:

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply]

tu utk Anfroid User je la erk...
klu utk laptop aku suka guna WIndows Live Writer.

Piweet said... [Reply]

yup....ni software untuk hanphone ja especially tuk Android...ooo ada dengar jgak psal Window Live Writer ni...tlis entri scara offline kan???x pernah cuba lagi...lpas ni boleh la cuba...hehe