Saturday, January 21, 2012

2012 PLANNER TEMPLATE


Piweet nak kongsikan dengan anda 2012 Planner Template yang sangat best. Sekarang ni kan banyak sangat planner percuma yang boleh kita download di internet. Piweet pon cari planner ni sebab Piweet nak gunakannya masa praktikum selama 3 bulan nanti. Biasa la praktikum ni kena la plan jadual elok-elok sikit sebab banyak sangat tugasan yang kena siapkan. Bila ada planner ni tersusun la sikit jadual tu. Harap-harap macam tu la...hehehe. Kita juga boleh beli planner ni di kedai-kedai. Biasanya planner ni ada skali dalam buku diari. Kalau nak jimat macam Piweet ni boleh la download kat internet ja...hehehe

Piweet sertakan beberapa link untuk anda buat sendiri planner anda. Ok selamat mencuba=)


4 comments:

Onitsuka_hana said... [Reply]

nak sa

Bui Junaidi said... [Reply]

CAM BEST..NAK DOWNLOAD JUGAKLAH..*_*

Piweet said... [Reply]

Hana:ambik la, bnyak pon xpa...huhu...penting ni masa praktikum nanti=)

Piweet said... [Reply]

Bui: mmg best Bui...bleh la bui guna untuk ssun jadual update blog bui tu....hehehe