Saturday, September 24, 2011

Contest : Pencarian Bloglist Blog Fahuna

Segmen ni merupakan segmen pencarian bloglist 
yg Ke-3 Piweet masuk dalam tempoh 24 jam....
Piweet join segmen2 ni smua 
sebab nak tambah friends la....
Pastu senang sangat nk join, follow, copy banner, tulis ckit2 da siap...hehehehe

Mudah kan...Tgu apa lg, jom la join...huhu

Klik banner di atas kalau nk Join sekaki...huhu

8 comments:

NA said... [Reply]

Eh Kak Wina baru je lawat blog Fahuna tu. Agaknya dia baru buat ek.

-wina1979-

Zul Fattah said... [Reply]

banyak nye segmen ko join.. ? haha.. anyway, gudluck k..

Myera Nyera said... [Reply]

^^,

ceriteraliyana said... [Reply]

hye3!! yana join segmen ni jugak =)

good luck!

Piweet said... [Reply]

k.wina: dia bru update kot

hehehe...biasa la, nk cari kawan..org buat kita msuk, nati kita buat org len plak yg msuk...hihi

thanks myera n ceriteraliyana...gud luck to you too=)

NasZ said... [Reply]

singgah sini dari segmen bloglist fahuna.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

BiQa HatmiN said... [Reply]

hye..sy dr segmen yg sama jugak ..jom join segmen sy jugak.. tengah nak cari watak hantu tu.,.. anyway salam kenal yer :)

fierul said... [Reply]

dtg dari segmen yang sama .. singgah sini follow awk ..
jemput ke blog saya ye ..