Tuesday, September 27, 2011

AIRASIA BUAT PROMOSI LAGI

Airasia buat promosi lagi. Ada ja promosi yg best2 ditawarkan. Memang murah kalau nak dibandingkan dengan harga waktu biasa. Piweet pon da banyak kali ambik peluang beli tiket time promosi ni. Tahun lepas pergi Langkawi satu kelas. Awal tahun ritu kami pegi Kota Kinabalu pulak. Minggu depan nak jalan2 kt KL(shopping    tuk raya haji...haha) Insyaallah kalau jadi tahun depan pegi bumi kangaroo, Australia...(oversea la pulak...hehehe). Harga tiket memang tersangatlah murah. Naik bas mahal lagi

Jom kita tengok promosi apa yg Airasia tengah buat skarang ni...








Untuk keterangan lanjut.lawat ja Airasia.com. Macam2 ada kat sana. Kalau nak dapat tiket murah kena la rajin2 usha web dia.....Ok selamat beramal

4 comments:

Onitsuka_hana said... [Reply]

bila la nak naik flight nie

Piweet said... [Reply]

hehehe.....tiket murah lani hana....naik bas mahal lg....lpas ni boleh la blik SP nek flight..hihi=)

Susan Lolo Bua said... [Reply]

waaa.. best la kan ada AA ni.. smua orang boleh fly without wing :)

Piweet said... [Reply]

btol2...now, anyone can fly...=)