Friday, July 15, 2011

15 JULAI IALAH HARI AKU

15 Julai ialah hari aku???? Sebenarnya hari ni ialah hari lahir piweet... Hepy Birthday Piweet....hahaha wish tuk diri sendiri....First nak ucap banyak2 terima kasih kpd semua yg ucap birthday n memdoakan piweet. Doa daripada org lain pnting taw... Tersangatlah tak sangka rupa-rupanya piweet ni da 22 tahun. Tngok pada angka tu rasa mcam da tua da, jiwa masih 18 lg...hehehe

Hepy birthday syazwan a.k.a Cikgu Piweet...hehe

Dah masuk usia baru ni, banyak benda harus piweet buat, perbaiki, pelajari, dan tinggalkan. Banyak sangat kalau nk senaraikan tetapi secara overall azam piweet stlah msuk usia 22 tahun ni ialah:
  • Nak jadi insan yg lebih baik
  • Nak jadi anak yg lebih baik
  • Nak jadi cikgu yg lebih baik
  • Nak jadi kawan yg lebih baik
  • Nak jadi suami yg lebih baik (ooppps calon pon blum ada lg...hihi)
  • Nak jadi smua yg baik2


7 comments:

Samara de Oliveira said... [Reply]

\o/ Happy Birthday!! =D

rara pinkmafia said... [Reply]

HB =)

Bui Junaidi said... [Reply]

huhu..sangat lambat tau
tp nk wish jugak
"selamat hari kelahiran"..
(birthday piweet sama dgn birthday abang angkat bui..*_*)

Nani said... [Reply]

happy bday, semoga semua hajat tu dimakbulkan Allah...

Piweet said... [Reply]

thanks smara n rara=)

Piweet said... [Reply]

ooo yaka...thanks bui...thun dpan bleh smbut dengan abg bui..huhu

Piweet said... [Reply]

thanks nani=)amin